Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Alfa Days στην AUTO LINEA A.E. - Τα εντυπωσιακά μοντέλα της AlfaRomeo έρχονται στα Γιάννενα!!!

Γνωρίστε τα από κοντά από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου
Η ιστορική ιταλική φίρμα αλλάζει σελίδα και με τη νέα της γκάμα σε πλήρη ανάπτυξη έρχεται στην AUTOLINEA Α.Ε. για να ξεσηκώσει τους λάτρεις της αυτοκίνησης. 
Τα μοντέλα της AlfaRomeo, διαχρονικά αποτελούν το μέτρο σύγκρισης, όσον αφορά στο στιλ, στην απόδοση, αλλά και την οδηγική απόλαυση. Η νέα γκάμα της ιταλικής μάρκας συνεχίζει πάνω στο ίδιο μοτίβο, με τις κατασκευές της να...
αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους τους φίλους του αυτοκινήτου.
Στα πλαίσια των AlfaDays, από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στην AUTOLINEA A.E., εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή AlfaRomeo στο Ν. Ιωαννίνων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη μοναδική αίσθηση των  Giulietta, Giulia και Stelvio.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα AlfaDays στα Ιωάννινα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην AUTOLINEA A.E., στο 11οχλμ.E.O. Ιωαννίνων - Αθηνών, καθώς και στο τηλέφωνο 26510-94441.  

Τα μοντέλα των AlfaDays:

    • AlfaRomeo Giulietta
Χάρη στις δυναμικές της επιδόσεις και τον σπορτιφ χαρακτήρα, η AlfaRomeo Giulietta έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή για το πώς ένα μικρομεσαίο μοντέλο μπορεί να προσφέρει οδηγική αίσθηση που κανείς μπορεί να βρει μόνο σε μεγαλύτερα και πολύ πιο ακριβά μοντέλα. Συνδυάζοντας ιδανικά την αισθητική με την πρακτικότητα, η Giulietta επιβάλει το μοναδικό της στιλ.
    • Alfa Romeo Giulia
Κορυφαία τεχνολογία, σχεδιασμός που συναρπάζει και απαράμιλλη οδηγική αίσθηση. Κάθε στοιχείο της AlfaRomeo Giulia είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει την μέγιστη απόδοση. Το εντυπωσιακό σεντάν με τα έντονα σπορ στοιχεία μπορεί να μεταφέρει με απόλυτη άνεση και ασφάλεια μια οικογένεια και την ίδια στιγμή να προσφέρει ανεπανάληπτη οδηγική ευχαρίστηση στον οδηγό. Διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης και diesel αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία έκφραση της φιλοσοφίας AlfaRomeo.
    • Alfa Romeo Stelvio
Το πρώτοSUV στην ιστορία της AlfaRomeo αποτελεί πλέον το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Έχοντας θέσει νέο ρεκόρ στη θρυλική πίστα του Nurburgring, δεν αποτελεί απλά το ταχύτερο SUV, αλλά και το πιο απολαυστικό στην οδήγηση. Παρά την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, στοιχείο που του επιτρέπει να κινείται με άνεση σε κάθε έδαφος, η Stelvio προσφέρει κορυφαία άνεση και κράτημα. Διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης και diesel απόδοσης έως 510 ίππους τραβά τα βλέμματα σε κάθε πέρασμα της.