Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

NV300 διανομής φαρμακευτικού υλικού με ψυκτικό θάλαμο

Επισκεφτείτε  στην NISSAN «ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ» στο 5ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών
Tο NV300, το επαγγελματικό της NISSAN στην μεσαία κατηγορία,  προσφέρεται και ως φορτηγό διανομής φαρμακευτικού υλικού, σε έκδοση με ψυκτικό θάλαμο!
Συγκεκριμένα ο χώρος φόρτωσης έχει μετατραπεί σε θάλαμο ψυγείου, τηρώντας στο ακέραιο τις αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπονται για οχήματα διανομής φαρμακευτικού υλικού.
Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών  ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων για το όχημα, τριών ετών για τη μόνωση και δύο ετών για το ψυκτικό μηχάνημα, το ΝV300 διαθέτει τα...
“διαπιστευτήρια” για  να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά και στις σκληρές απαιτήσεις του φορτηγού – ψυγείου !
Στην συγκεκριμένη έκδοση του Nissan NV300, έχει τοποθετηθεί μόνωση στον χώρο φόρτωσης με Panel πάχους 50mm, κατασκευασμένα σε πρέσα κενού όπου εξασφαλίζεται η απουσία αέρα. Το ψυκτικό μηχάνημα είναι το  C350e της THERMO KING. Ο τύπος C350e της THERMO KING είναι ένα διαιρούμενου τύπου  ψυκτικό μηχάνημα με συμπιεστή που τοποθετείται στον χώρο της μηχανής και παίρνει κίνηση από τον κινητήρα του αυτοκινήτου σχεδιασμένο για την μεταφορά ευπαθών προϊόντων σε θερμοκρασίες συντήρησης.

Η μόνωση του θαλάμου έχει πάχος  50 χιλ., με συντελεστή θερμό-περατότητας των πάνελ Κ  0,029W/mK. Το εσωτερικό περίβλημα των πάνελ είναι κατασκευασμένο με πολυεστερικό φύλλο πάχους 1,8 χιλ.,    κατάλληλο για να έρχεται σε επαφή με φάρμακα. Το πάνελ του πατώματος αποτελείται από πολυουρεθάνη, κόντρα πλακέ, (κατάλληλο για επαφή με  φάρμακα/τρόφιμα), πολυεστερική ρητίνη, ενισχυμένη με ίνες fiber-glass, ενώ η τελική επίστρωση είναι με gel coat (γκρι).
Το πάτωμα του θαλάμου είναι πλήρως στεγανοποιημένο, ενώ όλες οι σφραγίσεις εσωτερικά γίνονται με πολυουρεθανική αρμόκολλα, κατάλληλη για να έρχεται σε επαφή με φάρμακα. Οι πίσω πόρτες φέρουν ειδική μόνωση, ενώ και η οροφή έχει ενισχυθεί προκειμένου να δεχθεί την εγκατάσταση του ψυκτικού μηχανήματος. Ο εσωτερικός φωτισμός είναι τύπου LED και η εγγύηση της μόνωσης ανέρχεται στα 3 έτη.

Τo φορτηγό ψυγείο Nissan NV300 κινείται από τον καταξιωμένο Euro6, προηγμένης τεχνολογίας κινητήρα πετρελαίου, χωρητικότητας 1,6 λίτρων και απόδοσης 125hp, σε συνδυασμό με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Με στάνταρ φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων diesel, το  NV300 είναι εξοπλισμένο με σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων (SCR) χρησιμοποιώντας διάλυμα ουρίας AdBlue και έχοντας ως αποτέλεσμα την μείωση των εκπομπών καυσαερίων NOx.
Ο εν λόγω κινητήρας διακρίνεται τόσο για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, όσο  και για τα μεγάλα διαστήματα συντήρησης που προσφέρει.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε  στην NISSAN «ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ» στο 5ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών ή επικοινωνήστε στο 26510 85180-1-2 ή με e-mail στο info@kallis-nissan.gr