
παρακολουθήσει ένα κομμάτι των εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στην Πρέβεζα. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 του μήνα και ώρα 9 το βράδυ στην Πλατεία Δικαστηρίων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα αναδειχθούν τα ήθη και έθιμα της περιοχής.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει :
•Βραδιά Παραδοσιακών Χορών με χορευτικά σχήματα της περιοχής ( Δήμου, Καναλίου, Συρρακιωτών, ΚΑΠΗ και Ψυχαργώς και του συλλόγου ΑμεΑ , Ποντιακός σύλλογος, Χορευτικός όμιλος Πρέβεζας & Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά)
Θα ακολουθήσει Έκθεση Παραδοσιακών προϊόντων στον ίδιο χώρο.
Πολύ σημαντική επίσης είναι η καλλιτεχνική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20.30 το βράδυ στον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.
Εκεί θα συμμετέχουν:
• Τοπικά Σχήματα ΑμεΑ
• Very Special Arts Hellas, Αθήνα
• Χοροθέατρο της ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια
• Σχολή Χορού Ματίνας Κουρσάρη, Κιλκίς (συμβεβλημένη με την ΕΕΡ) και κατά πάσα πιθανότητα η Δημοτική Χορωδία Δήμου Ναυπλιέων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χανίων .