Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

ΓΙΑΝΕΝΝΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ NISSAN - ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

NV 200, NV 300, NV 400, NAVARA
Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της NISSAN είναι εδώ για να κάνουν την επαγγελματική σας ζωή πιο αποδοτική και με στάνταρ εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνια ή 160.000 km.
Το σύγχρονο και αποδοτικό NV200 είναι η κινητήριος δύναμη που χρειάζεται η επιχείρησή σας και έρχεται με εγγύηση...
5 ετών. Χάρη στην εντυπωσιακή ικανότητα φορτίου που διαθέτει, αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες προκλήσεις, αλλά είναι και αρκετά μικρό ώστε να ελίσσεται μέσα από τη κίνηση των δρόμων της πόλης.
Πολυχρηστικό με κορυφαία απόδοση το NV300 είναι ένα μεσαίου μεγέθους van με πάμπολλες δυνατότητες. Πλήρως εξοπλισμένο, πρακτικό και οικονομικό, θα αποτελέσει τον απαραίτητο συνεργάτη στην δική σας επιχείρηση.
Το μεγάλο, ισχυρό και δυνατό NV400 απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα γερό και αξιόπιστο επαγγελματικό αυτοκίνητο με μεγάλο χώρο φόρτωσης , άνετη καμπίνα και αποδοτικό και οικονομικό κινητήρα. Με μια σειρά από διαφορετικούς σχεδιασμούς, εύκολα διαμορφώσιμους χώρους, καθώς και την ανανεωμένη ισχύ και ποιότητα της NISSAN, το NV400 με το επιβλητικό του στιλ είναι ο ιδανικός επαγγελματικός σας συνεργάτης.
Το δυνατό και έξυπνο NAVARA D23 είναι η επόμενη γενιά των 4x4 PICK UP. Διαθέσιμο σε εκδόσεις King Cab ή Double Cab, το νέο 4X4 Navara τα έχει όλα: έναν ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα, ένα αρκετά μεγάλο πλαίσιο, καθώς και την άνεση αλλά και τις καινοτόμες τεχνολογίες των crossover της NISSAN. Όντας ένα έξυπνο αυτοκίνητο για δουλειά ή και για διασκέδαση, το Navara προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, διαθέτοντας το μεγάλο πλεονέκτημα του χαμηλότερου λειτουργικού κόστους στην κατηγορία του.
Επισκεφτείτε μας τώρα στην NISSAN ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ, στο 5ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών για να αποκτήσετε το δικό σας επαγγελματικό NISSAN.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 26510 85180-1-2
EMAIL info@kallis-nissan.gr