Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

"Θερμό" αναμένεται το Φθινόπωρο στην Περιφέρεια Ηπείρου

Ο Σπύρος Ριζόπουλος ανακοινώνει τη Γραμματεία της παράταξής του και ανοίγει γραφεία 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση των ατόμων από όλη την Ήπειρο, που θα στελεχώνουν το Συντονιστικό Όργανο του νέου αυτοδιοικητικού φορέα του Σπύρου Ριζόπουλου. Η σύνθεσή του προβλέπεται να είναι αρκετά αντιπροσωπευτική καθώς θα τον πλαισιώνουν αρκετά στελέχη της ευρύτερης κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς, αλλά και άλλες προσωπικότητες από διάφορους πολιτικούς χώρους. Ήδη στις ομιλίες που πραγματοποίησε υπήρξαν...
αρκετές παρουσίες και χαιρετισμοί έκπληξη, που έδωσαν το χρώμα της ανεξάρτητης υποψηφιότητας με ευρύτερες συναινέσεις. Το Φθινόπωρο θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση γραφείων.
Μέχρι σήμερα ο Σπύρος Ριζόπουλος που έχει μια ήπια και αποδεκτή παρουσία, πραγματοποίησε εξαιρετικά επιτυχημένες συγκεντρώσεις και στις τέσσερις πρωτεύουσες των Νομών, ενώ περιόδευσε στο σύνολο των Καλλικρατικών δήμων της Ηπείρου.
Και όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του, το δίπολο στο Β΄ γύρο των Περιφερειακών εκλογών στην Ήπειρο θα είναι ο Σπ. Ριζόπουλος και ο νυν Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, καθώς όπως αναφέρουν "σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε  πριν από 20 περίπου ημέρες, τα ποσοστά του κ. Καχριμάνη είναι ήδη κάτω του 40%".
Το φθινόπωρο στην Περιφέρεια Ηπείρου αναμένεται..."θερμό" καθώς ήδη η πολιτική αντιπαράθεση είναι ιδιαίτερα έντονη, με αναφορές   σε κάθε ευκαιρία, για το πολιτικό σύστημα που επιτρέπει να υπάρχει κάποιος συνεχώς για 30 χρόνια. Ενώ κάνει λόγο ταυτόχρονα για την ανάγκη ανανέωσης, χωρίς να παραλείπει να μιλάει για «άρρωστα συμπτώματα στην Ήπειρο που είναι για περισσότερα χρόνια από όσα θα έπρεπε» και για «κλίκα ξεπεσμένων σε επίπεδο ηθικής, πνευματικό και εμπειρίας», η οποία όπως λέει χαρακτηριστικά θέλει βουβή την κοινωνία για να μπορεί να την ελέγχει.