Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- Τα σενάρια και η ονοματολογία ενόψει των πρυτανικών εκλογών

Ενόψει της ανακοίνωσης των Πρυτανικών εκλογών και το ενδιαφέρον για την ανάληψη των ηνίων...της Πρυτανείας είναι μεγάλο! Οι εκλογές αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα και ήδη οι διεργασίες και η ονοματολογία καλά κρατεί.... Άλλωστε, η ανάληψη της διοίκησης του Πανεπιστημιακού
Ιδρύματος συνδέεται- πέραν των ευθυνών, και με κύρος για όσους έχουν διατελέσει πρυτάνεις, και αντιπρυτάνεις. Τα ονόματα που μέχρι στιγμής ακούγονται πολλά ενώ όσο πλησιάζει η ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών αυξάνεται και το ενδιαφέρον που κανείς δεν ξέρει εαν τελικά μετατραπεί απο ενδιαφέρον σε επίσημη υποψηφιότητα.
 Ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης (έχει διατελέσει πρύτανης και στο παρελθόν) ,ο Κώστας Πέτσιος, αλλά και δυο απο την Ιατρική Σχολή ο σημερινός πρόεδρος της Μηνάς Πασχόπουλος αλλά και ο Γιάννης Γεωργίου, είναι μερικά μόνο απο τα ονόματα που "παίζουν" για την πρυτανεία. Βέβαια, άλλο τα σενάρια και άλλο η επικύρωση με την κατάθεση υποψηφιότητας. Όπως και να έχει, σύντομα αναμένεται να γίνει η προκήρυξη των εκλογών ενω αναμένεται και το τελικό κείμενο που αφορά την συνένωση των δυο Ιδρυμάτων: Πανεπιστημίου και ΤΕΙ.