Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Μεγαλόπνοα τα σχέδια της TUS,για το αεροδρόμιο της πόλης!

Πτήσεις για Τελ-Αβίβ, Γερμανία και άλλους προορισμούς-Τι ανέφεραν οι εκπρόσωποί της εταιρείας,στην διεθνή τουριστική έκθεση της Κύπρου
Από 4 Ιουνίου, η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Air, που σήμερα εξυπηρετεί το δρομολόγιο Λάρνακα - Γιάννενα και αντίστροφα, τροποποιεί την πτήση που θα γίνεται περίπου δύο ώρες νωρίτερα με αναχώρηση από Λάρνακα και θα εκτελείται ως εξής, πάντα Δευτέρα και Παρασκευή.
-Λάρνακα - Γιάννενα - Ρώμη-Γιάννενα - Λάρνακα. Στην Ρώμη την πτήση θα εξυπηρετεί το διεθνές αεροδρόμιο "Φιουμιτσίνο". Οι πτήσεις αυτές θα....
γίνονται όλους τους μήνες του χρόνου. Εντός των ημερών η Tus θα ανεβάσει το νέο της δρομολόγιο στο πρόγραμμά τηςκαι για ηλεκτρονικές κρατήσεις των ενδιαφερομένων.Με αυτή την κίνησή της η Tus ανοίγει ένα νέο προορισμό από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η εταιρεία από την ευρύτερη περιοχή.Ταυτόχρονα η Tus απο τον Οκτώβριο ξεκινά και τις πτήσεις Τελ - Αβίβ - Γιάννινα Τελ -Αβίβ, που επίσης θα γίνονται δύο φορές τη βδομάδα, όλο το χρόνο.Σύμφωνα με πληροφορίες,η εταιρεία,δείχνει έντονο ενδιαφέρον για πτήσεις προς Φραγκφούρτη και άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας,ο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας,αλλά και έναν ακόμη προορισμό-έκπληξη,στην Ανατολική Μεσόγειο.Στόχος μάλιστα της εταιρείας,σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποί της στην διεθνή τουριστική έκθεση της Κύπρου,είναι να μετατρέψουν μια μικρή βάση στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων,προκειμένου τα αεροσκάφη να πετούν από την πρωτεύουσα της Ηπέιρου,σε πολλούς νέεους προορισμούς.

Ξεκινά και η Apollo
Η εταιρεία Apollo από την πλευρά της, πέρα απο τα διπλά εβδομαδιαίως δρομολόγια που ξεκινά αρχές Μαϊου από Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη για δεύτερη συνεχή χρονιά, σχεδιάζει εκτός των άλλων και για το 2019 προσθέτοντας δύο ακόμη προορισμούς προς και απο το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, από Όσλο και Ελσίνκι.
Φέτος οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα ως εξής:
Στοκχόλμη - Ιωάννινα 07:00 - 11:25
Ιωάννινα - Κοπεγχάγη 12:20 - 14:15
Κοπεγχάγη - Ιωάννινα 15:15 - 19:10
Ιωάννινα - Στοκχόλμη 20:10 - 22:35