Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

ΗΠΕΙΡΟΣ - Στις κάλπες οι Γεωτεχνικοί για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο ΓΕΩΤΕE

Δείτε όλους τους υποψήφιους στο Παράρτημα Ηπείρου-Νήσων

Στις κάλπες θα βρεθούν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 οι Γεωτεχνικοί της Ηπείρου, για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Παραρτήματος Ηπείρου-Νήσων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), ενώ εκλογές θα διεξαχθούν ταυτόχρονα την ίδια ημέρα και σε ολόκληρη τη χώρα. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ σε περίπτωση που κατά τη λήξη της ψηφοφορίας έχουν...
προσέλθει ψηφοφόροι που δεν άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, η Εφορευτική Επιτροπή μπορεί με απόφασή της να παρατείνει ανάλογα τη λήξη της ψηφοφορίας (άρθ. 5, παρ. 2 του Π.Δ. 334/1985). Κάθε μέλος (τακτικό ή ομότιμο) μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μόνο στο Εκλογικό Τμήμα της Περιφέρειας στην οποία ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα (ή του τόπου διαμονής του, προκειμένου για τα ομότιμα μέλη και τους ανέργους – άρθ. 5, παρ. 7 του Π.Δ. 334/1985), επιδεικνύοντας στην Εφορευτική Επιτροπή έγγραφο με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας). Μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον ειδικό κατάλογο μελών άγνωστης διεύθυνσης, μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα προσέλθουν, υποβάλλοντας στην Εφορευτική Επιτροπή τα ανάλογα δικαιολογητικά. Όσα από τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. φέρονται ότι έχουν υπόλοιπο οφειλών, θα πρέπει είτε να το εξοφλήσουν καταβάλλοντας το αντίτιμό του την ημέρα της ψηφοφορίας στην Εφορευτική Επιτροπή (η οποία τους χορηγεί και σχετική απόδειξη είσπραξης), είτε να προσκομίσουν στην Εφορευτική το αποδεικτικό καταβολής των οφειλών τους από τα οποίο θα φαίνεται ότι καταβλήθηκε το ποσό οφειλής τους προς το ΓΕΩΤ.Ε.Ε..
Στην Ήπειρο θα στηθούν κάλπες στις έδρες των τεσσάρων νομών και σύμφωνα με τα όσα έχουν συμφωνηθεί, οι Γεωτεχνικοί ανά νομό θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα εξής τμήματα:
Εκλογικό Τμήμα Ιωαννίνων, Γραφεία του Παραρτήματος του ΓΕΩΤΕΕ, Δομπόλη 30, Είσοδος Β', 4ος όροφος.
Εκλογικό Τμήμα Άρτας, Γραφεία της Δ.νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Άρτας, Φλέμιγκ 6, 2ος όροφος, Γραφείο 27.
Εκλογικό Τμήμα Πρέβεζας, Γραφεία της Δ.νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πρέβεζας, Λεωφόρος Ειρήνης 65, 3ος όροφος.
Εκλογικό Τμήμα Θεσπρωτίας, Γραφεία της Δ.νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Θεσπρωτίας, Παναγή Τσαλδάρη 18 (Διοικητήριο), Γραφείο 32.
Δείτε τα ψηφοδέλτια ΕΔΩ