Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Συλλήψεις 8 ατόμων,για το παιχνίδι TEXAS

Συνελήφθησαν, χθες αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας για τα παίγνια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία 39χρονη υπεύθυνη του χώρου, έναν 40χρονο συνδιοργανωτή του παράνομου τυχερού παιγνίου και άλλα έξι άτομα (τέσσερις Έλληνες  ηλικίας 21, 33, 60 και 38 ετών και δύο 32χρονους υπηκόους Αλβανίας), που συμμετείχαν ως παίκτες με χρήματα. Ειδικότερα, οι...
αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο που λειτουργούσε παράρτημα σωματείου, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται παράνομα το τυχερό παίγνιο «texas holdem poker», με παιγνιόχαρτα και μάρκες πονταρίσματος. Από το εσωτερικό του χώρου και την κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν:
- το χρηματικό ποσό των (445) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παιγνίου,
-(171) τράπουλες και (3035) μάρκες πονταρίσματος, διαφόρων χρωματισμών και χρηματικών αξιών,
-ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.