
παράγονται στην Ήπειρο.Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσίαση μπορούμε να πούμε ότι είχε και η Πρέβεζα, αφού ο Chef Τάσος Τόλης είναι από την περιοχή, αλλά και η πλειοψηφία των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο Mediterranean Food Stage ήταν Πρεβεζάνικες.Οι Θαλασσινές νοστιμιές του Αμβρακικού, το ντόπιο και φρέσκο Πρεβεζάνικο κρέας, καθώς και το ξεχωριστής ποιότητας Πρεβεζάνικο Ούζο αναδείχθηκαν σε ακόμα μία σημαντική έκθεση που πραγματοποιείται στη χώρα μας, μέσα από τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Περιφέρειας Ηπείρου.