Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

«Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα», στις 17 και 18 Μαρτίου

Διήμερο σεμινάριο μαγειρικής με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα» διοργανώνει το Chef Club, γραφείο Πρέβεζας, σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ2 Φάσμα, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο BIANCO Resort, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5.30 το...
απόγευμα, και απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, μπαρίστες, στελέχη χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες, αλλά και σε όσους αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τέχνη.Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate/πιστοποίηση από το Κε.Δι.Βι.Μ2 ΦΑΣΜΑ Πάργας και βεβαίωση παρακολούθησης από το chef club.Κόστος συμμετοχής 50 ευρώ