Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

NISSAN JUKE:ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ

Επισκεφτείτε τη Nissan ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ στα Ιωάννινα και παρασυρθείτε από την μοναδικότητα και τη προσωπικότητά του
Το NISSAN JUKE ανοίγει νέους σχεδιαστικούς δρόμους, χωρίς να αντιγράφει. Δεν ακολουθεί τη μόδα, δεν κινείται στο γκρίζο είναι μοναδικό, με έντονη προσωπικότητα και ξεχωρίζει από την μάζα.
Το σπορ crossover της Nissan είναι στυλάτο και προσφέρει συναρπαστική απόδοση στους δρόμους της πόλης.
Το Nissan Design Studio σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το Nissan Juke crossover σας με μια σειρά από  ...
πακέτα εξατομίκευσης. Προσθέστε τη δική σας πινελιά στο εντυπωσιακό στυλ του Juke σας με το αγαπημένο σας χρώμα επένδυσης, υφάσματος, διακοσμητικού και άλλα – σε συνδυασμό με συντονισμένες ζάντες αλουμινίου 18".
Το Juke crossover έχει τη λειτουργία για να ταιριάξει με τη διάθεσή σας, χάρη στον διπλό πράκτορα στο ταμπλό του. Λέγεται Σύστημα δυναμικού ελέγχου Nissan. Με ένα σύνολο διαισθητικών ελέγχων μπορείτε να αλλάξετε την απόκριση γκαζιού και συστήματος διεύθυνσης, ανάλογα με το πόσο σπορ νιώθετε. Με ένα άλλο, μπορείτε να ρυθμίσετε τον αυτόματο κλιματισμό.
Τα παραδοσιακά συστήματα τετρακίνησης (AWD) διανείμουν την ισχύ του αυτοκινήτου ανάμεσα στους μπροστινούς και πίσω τροχούς. Τα μοντέλα του Nissan Juke εξοπλισμένα με το έξυπνο 4x4-i AWD μετατοπίζουν επίσης την ισχύ στο πίσω μέρος από τη μία πλευρά στην άλλη. Ονομάζεται έλεγχος ροπής και σημαίνει ότι περισσότερη ισχύ αποστέλλεται στον εξωτερικό πίσω τροχό όταν στρίβετε σε μια γωνία, έτσι ώστε να διατηρήσετε τη πορεία σας με ακρίβεια και να επιταχύνετε με περισσότερη ευκολία.
Το Juke σάς προστατεύει από τα απρόοπτα. Αυτό γίνεται γιατί είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Nissan "Safety Shield"- συμπεριλαμβανομένων του Συστήματος διατήρησης λωρίδας, της Προειδοποίησης κινούμενου αντικειμένου και της Προειδοποίησης τυφλού σημείου, τα οποία χρησιμοποιούν κάμερες και αισθητήρες για να παρακολουθούν το περιβάλλον γύρω από το αυτοκίνητο.Το Nissan Juke προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης 1.2 lt. Turbo και 115 hp, 1.6 lt με 117 hp, 1.6 lt Turbo με 190 hp και 1.6 lt Turbo στην έκδοση Nismo με 218 hp.Για τους λάτρεις του Diesel η Nissan εφοδιάζει το Juke με έναν κινητήρα 1.5 lt και 110 hp.Επισκεφτείτε τη Nissan στα Ιωάννινα και παρασυρθείτε από την μοναδικότητα και τη προσωπικότητα του Nissan Juke.
ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ Ε.Π.Ε. 5ο ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ΑΘΗΝΩΝ
26510 85180- 181- 182