Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Μια συνεργασία με πολλές προοπτικές για την ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

Έδωσαν τα χέρια και υπέγραψαν και επίσημα τα χαρτιά της συνεργασίας! ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε. και Οινοποιητική Πατρών, συμφώνησαν σε κοινούς στόχους και επιδιώξεις και άνοιξαν το δρόμο για μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει πριν απο τρια χρόνια. Προτεραιότητα όπως είπε ο πρόεδρος της ΖΟΙΝΟΣ Βαγγέλης Αργύρης να προστατευτούν οι αμπελουργικές ζώνες και τα ΠΟΠ προϊόντα. 
Και οι δύο περιοχές έχουν ποικιλίες σημαντικές και στόχος είναι να προωθηθούν και οι δυο περιοχές ενώνοντας κοινές επιδιώξεις με γνώμονα το άνοιγμα σε εγχώριες αγορές αλλά και στο εξωτερικό. 
Οι πρόεδροι των εταιρειών αλλά και οι αντιπρόεδροι και τα μάλη του Δ.Σ. μετά απο σύσκεψη αποφάσισαν να πορευτούν μαζί.
Ο κ. Αργύρης υπογράμμισε μεταξύ άλλων το όφελος που προκύπτει για τον  αμπελουργό. 
Με τη νέα συνεργασία, ανοίγει ο δρόμος: "Ο κλήρος της Αχαϊας είναι μεγάλος και το ίδιο είναι και οι δυνατότητες που προσφέρονται σε αντίθεση με την δική μας περιοχή. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που κάνουμε. Αυτή η συνεργασία» είπε.  
Ο πρόεδρος της Οινοποιητικής Δημήτρης Παρασκευόπουλος. στάθηκε στις δυνατότητες που ανοίγονται. Ο κ. Μπαλτογιάννης απο πλευράς της Ένωσης, έδωσε στην συνεργασία, ενω ο  διευθύνων σύμβουλος Θανάσης Κατσανάκης, μίλησε για ένα μεγάλο εγχείρημα.
Τέλος, ο Παναγιώτης Γερασιμόπουλος, αντιπρόεδρος της Οινοποιητικής, είπε οτι «έβαλαν τα θεμέλια για άλλα 100 χρόνια».