Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Οικονομική ενίσχυση σε άπορες οικογένειες από την Ιερά Μητρόπολη Πρέβεζας


Στην χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από τα έσοδα του κληροδοτήματος Γεωργίου Περδικάρη σε άπορες οικογένειες της Πρέβεζας θα προχωρήσει η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης.Το ποσό που θα διανεμηθεί ανέρχεται σε 4.000,00 ευρώ και θα μοιραστεί ισόποσα (από 250 ευρώ) σε 16 φτωχές οικογένειες. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν στη Διαχειριστική Επιτροπή του...
Κληροδοτήματος Γεωργίου Περδικάρη (στην οδό Εθν. Αντιστάσεως πάνω από το βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης το χρονικό διάστημα από 15 Φεβρουαρίου έως και 3 Απριλίου , ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και τις ώρες από 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι:
Αίτηση με τα πλήρη στοιχεία.
Πιστοποιητικό γέννησης και οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο Πρέβεζας.
Εκκαθαριστικό Εφορείας του έτους 2016 και αντίγραφο Ε9 καθώς και
Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ.
Η Διαχειριστική Επιτροπή μετά την παρέλευση της προθεσμίας θα συνεδριάσει για την επιλογή των 16 οικογενειών που θα ενισχυθούν οικονομικά.
Εάν οι υποβληθείσες αιτήσεις είναι άνω των 16 η επιλογή θα γίνει με βάση τα οικονομικά στοιχεία εάν είναι λιγότεροι θα μοιραστεί ισόποσα.
Τα αποτελέσματα της συνεδρίασης επιλογής των ατόμων θα αποσταλούν προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου (παράρτημα προστασίας παιδιού μονάδα Κόνιτσας).