Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Εγώ δεν θέλω να είμαι δέσμιος της τοπικής διαπλοκής και του κάθε νερουλά…»

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Ιωαννίνων
Αναταραχή στην τοπική αυτοδιοικητική σκηνή προκάλεσε η χθεσινοβραδινή ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου σε μια κυριολεκτικά κατάμεστη αίθουσα στο Grand Sarai, με την παρουσία πολλών στελεχών και αυτοδιοικητικών κυρίως της ΝΔ, μελών της ΝΟΔΕ αλλά και αρκετών ατόμων από την Κεντροαριστερά. «Στέλνουμε το μήνυμα ξεκάθαρα:...
τα χρόνια που χάθηκαν δεν μπορούμε να τα ξανακερδίσουμε αλλά σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον. Συχνά επαναλαμβάνω πως ότι δεν αλλάζει πεθαίνει. Και στην Ήπειρο δεν έχει αλλάξει τίποτε» είπε χαρακτηριστικά. Και τονίζοντας το πόσο πίσω παραμένει η Ήπειρος αναρωτήθηκε «Έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε κι άλλο; Με την Ήπειρο να παραμένει σταθερά η τελευταία περιφέρεια στην Ευρώπη; Με την Ήπειρο να καταγράφει ανεργία μεγαλύτερη του μέσου πανελλαδικού όρου;» 
Σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ στο δημοσιογράφο Σωτήρη Αργύρη, ο Σπύρος Ριζόπουλος όταν ρωτήθηκε για το ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Ηπείρου εξήγησε αναφερόμενος στην οικονομική διάσταση μιας υποψηφιότητας ότι «…η δική μου προσπάθεια γίνεται “ιδίοις εξόδοις” γιατί εγώ δεν θέλω να είμαι δέσμιος της τοπικής διαπλοκής και του κάθε νερουλά…».