Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Τα Γιάννενα στην Thermik της Στουτγάρδης

Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Στουτγάρδη της Γερμανίας μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το paragliding παγκοσμίως. Εκεί, ο γνωστός συγγραφέας με διεθνές κύρος και παλιός πρωταθλητής του αλεξιπτώτου πλαγιάς Burkhard Martens, έκανε ειδική αναφορά στα Γιάννενα. Όπως πληροφορηθήκαμε η παρουσίαση αυτή συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, όπου ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες προκειμένου να έρθουν να πετάξουν στην ...
περιοχή μας.O Burkhard Martens επισκέφθηκε τα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή τον Οκτώβριο του 2017, προκειμένου να γνωρίσει την περιοχή και να μαζέψει στοιχεία για το νέο του βιβλίο. Η σχολή μας ( Fly & Fun ) ανέλαβε να τον ξεναγήσει και να του γνωρίσει το νέο πεδίο πτήσεων των Ιωαννίνων.
Ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος από την φυσική ομορφιά αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής όσον αφορά τη δραστηριότητα του αλεξιπτώτου πλαγιάς. H  έκθεση Thermik,( thermikmesse.de ) είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και στο διήμερο που λειτουργεί υποδέχεται περισσότερους από 30.000 επισκέπτες.


Με τιμή,

Σταύρος Αποστ. Κωστούλας
Υπεύθυνος Σχολής