Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Βροντερό παρών στην Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα

Με κεντρικό σύνθημα «περνάμε στην αντεπίθεση- δεν υποχωρούμε – δεν συμβιβαζόμαστε» 100 μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Ιωαννίνων έδωσαν βροντερό παρών στην Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 15 του Δεκέμβρη στην Πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για τα θανατηφόρα μέτρα  σε βάρος των συνταξιούχων που φέρνει ο προϋπολογισμός του...
2018 αλλά και για τα μέτρα που έρχονται με την 3η  αξιολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή συνταξιούχων από όλη την Ελλάδα με περισσότερα από 70 πούλμαν.

Ξεχωριστή στιγμή  ήταν και  η αλληλεγγύη που εξέφρασαν οι συνταξιούχοι προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε Χρήστος Κατσιώτης και η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου καθώς και αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ. Λίγο μετά τις 20:00 μ.μ προσήλθε και ο Γ.Γ της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών επέδωσε ψήφισμα στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής και σε όλα τα πολιτικά κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής).

 Ακολούθησε γλέντι με φαγητό και ζωντανή μουσική. 


Το Δ.Σ
Του Σωματείου  Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε