Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

«Η αποστολή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας με Καλλιθέα»

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης (ώρα 17:00, ζωντανά από την ΕΡΤ3) με αντίπαλο την ομάδα της Καλλιθέας.
Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι και στην αποστολή της επιστρέφουν οι Μέλκας, Ευαγγέλου (ήταν τιμωρημένοι) και Θεολόγου (ήταν τραυματίας). Η αναμέτρηση είναι...
στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018. Η αποστολή της Αρτινής ομάδας απαρτίζεται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέλκα, Ραχιώτη (τερματοφύλακες), Αβραμίδη, Θεολόγου, Καραγιαννίδη, Παπανίκου, Τσοντάκη (αμυντικοί), Γούλα, Δημητριάδη, Κόλλινς, Μακρή, Μουκίδη, Χούσο (μέσοι), Γυφτοκώστα, Ευαγγέλου, Κυριάκη, Λουκίνα, Μακρίδη, (επιθετικοί). Εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Άτσκα, Καψάλης, Φίλιος, ο μέσος Μπαλαδήμας (τραυματίας, ενοχλήσεις στη φτέρνα) και οι μεσοεπιθετικοί, Μιχάλης και Τσάκαλος. Η ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 14:00 το μεσημέρι με προορισμό την Γλυφάδα Αττικής.