Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Κλείσιμο εστιατορίου από το Δήμο Ζαγορίου παραμονές Χριστουγέννων

Εκφράζοντας την πικρία μας ως επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού, δραστηριοποιούμενοι στην Ελάτη Ζαγορίου και απαντώντας στο σχετικό δημοσίευμα της 1-12-2017 του Δήμου Ζαγορίου, επισημαίνουμε ότι:
Από κανέναν δεν αμφισβητείται το κύρος και η ισχύς των δικαστικών αποφάσεων, πλην όμως προβληματιζόμαστε εντονότατα για τη σκοπιμότητα εκτέλεσης της ...
σχετικής απόφασης στις 29-11-2017, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και με την πληρότητα των καταλυμάτων μας σε ποσοστό 100%, από το Δήμαρχο Ζαγορίου.
Διερωτόμαστε τίνος πραγματικά τα συμφέροντα προασπίζει ο Δήμαρχος, όπως διατείνεται στο σχετικό δημοσίευμα, τη στιγμή που οι κρατήσεις των καταλυμάτων μας πραγματοποιήθηκαν με δεδομένη τη λειτουργία του εστιατορίου το οποίο εκτός των επισκεπτών της Ελάτης, εξυπηρετεί και τουρίστες από πολλά χωριά του Ζαγορίου, καθώς φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής.
Ποιά η σπουδή του Δημάρχου να κλείσει το εν λόγω εστιατόριο πριν τα Χριστούγεννα; Ποιά βλάβη άραγε θα είχε υποστεί ο Δήμος και με ποιό τρόπο θα είχαν ζημιωθεί τα συμφέροντά του, εάν  εκτελούσε την απόφαση αυτή μετά τις γιορτές κι αφού θα είχαν εξυπηρετηθεί οι επισκέπτες της Ελάτης και της ευρύτερης περιοχής;