Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Η WATT+VOLT καταφτάνει και στα Ιωάννινα, με ένα νέο κατάστημα να βρίσκεται ήδη σε λειτουργία!

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 01/12, στις 19.00
Αναπτύσσοντας περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά, η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, καταφτάνει και στα Ιωάννινα και εγκαινιάζει το 1ο κατάστημα ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δωδώνης 18.
Με το νέο κατάστημα, η εταιρεία φιλοδοξεί να βρίσκεται με φυσική παρουσία στο πλευρό των καταναλωτών και να προσφέρει...
 άμεση και φιλική εξυπηρέτηση στην τοπική κοινότητα.

Πλέον, οι καταναλωτές των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις ανταγωνιστικές τιμές που παρέχει η WATT+VOLT και για την έκπτωση έως και 25% που μπορούν να πετύχουν στο λογαριασμό ρεύματός τους.

Παράλληλα, κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απευθύνεται στο εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για να γνωρίσει τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας.

Μεταξύ αυτών είναι, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος WATT+VOLT στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου, στις 19.00.

Πληροφορίες: 
Watt + Volt  Ηπείρου
26510 47 777