Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Τα MR MASSAS (CAFΕ & ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ) στην εκπομπή «ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Η  εκπομπή «Όπου Υπάρχουν Έλληνες» που μεταδίδεται σε πάνω από 10 τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και μέσω δορυφόρων “όπου υπάρχουν Έλληνες” ανά τον κόσμο, έκανε αναφορά στα Mr Massas (CAFΕ & ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ) της πόλης μας.
Τα Mr Massas λειτουργούν στα Ιωάννινα για περισσότερο από μια δεκαετία και...
συνεχίζουν να αποτελούν μια καθημερινή επιλογή καφέ για πολλούς, μιας και η επιλογή διευρύνεται μέσα από πολλές ποικιλίες καφέ ώστε να ανταποκρίνεται και στους πιο απαιτητικούς και ‘ψαγμένους’ πελάτες.
Μια στάση στην περιφερειακή οδό στον ανακαινισμένο χώρο του Mr Massas  σε προκαλεί όχι απλά να πάρεις τον καφέ σου στο χέρι αλλά να συναντήσεις ένα φίλο ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού και να συνοδεύσεις τον καφέ σου με ένα snack έχοντας επιλογή ανάμεσα σε ζεστά ολόφρεσκα σφολιατοειδή ή μπαγκέτες φτιαγμένες με μεράκι και ποιοτικά αλλαντικά… τι θα λέγατε για μια γιαννιώτη μπουγάτσα ή μια πολύσπορη μπαγκέτα γαλοπούλας;
Μεσημεριανές και βραδινές ώρες θα προτιμήσουμε ζεστές κρέπες και σάντουιτς ή ακόμη και burger με υλικά κλασικά , πικάντικα αλλά σίγουρα ποιοτικά.
Έτσι ολοκληρώνεται η εικόνα ενός καταστήματος που βασίζει τη λειτουργία του σε «all day concept»  αφού είναι ανοιχτό 24 ώρες.
Και φυσικά δεν είναι μόνο ένα Mr Massas, υπάρχει το αδερφάκι του στην περιοχή της Λιμνοπούλας, έξοδο της πόλης προς το σπήλαιο Περάματος, με τα ίδια ακριβώς ποιοτικά προϊόντα.
Συνεχίζοντας στην Περιφερειακή Οδό  προς το αεροδρόμιο η εικόνα κάποιων πρωτότυπων παιχνιδιών εξωτερικού χώρου μας προκαλεί να σταματήσουμε στον παιδότοπο Mr Massas Funplace. Μαζί με όλα τα καθιερωμένα προϊόντα του Mr Massas προσφέρει μια επιλογή στις οικογένειες όπου μπορούν να απολαύσουν γευστικά snack, ενώ τα παιδιά παίζουν υπό  την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών. Ποιο παιδί θα έλεγε όχι σε μια ζεστή γλυκιά κρέπα σοκολάτας με μπισκότο πτί-μπέρ. Ναι, φυσικά, στο Mr Massas Funplace, θέλουν να οργανώσουν τα party για τα γενέθλιά τους γιατί διασκεδάζουν υπέροχα με τους φίλους του τρώγοντας  club sandwich και pizza, παρέα με ήρωες της Disneyland!
Έτσι τα Mr Massas έχουν καθιερωθεί στην τοπική κοινωνία αλλά και στους περαστικούς ως μια ‘’must’’  και σίγουρη επιλογή για καφέ και φαγητό. Ο κύριος Mr Massas με τη φουσκωτή ποδιά του είναι γνωστός, αλλά με το πέρασμα των χρόνων αναβαθμίζεται, εξελίσσεται και έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: