Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Αερολέσχης Ιωαννίνων με αφορμή την εορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Για την εορτή του προστάτη  της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου 2017 , η Αερολέσχη  Ιωαννίνων  εύχεται σε όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν στην πολεμική αεροπορία να είναι υγιείς και περήφανα να συνεχίσουν να αποτελούν το παράδειγμά μας ώστε να κρατήσουμε αξίες και ιδανικά στη σύγχρονη εποχή που ζούμε..

     Η Αερολέσχη Ιωαννίνων για..
ακόμη μια χρονιά δεν είναι σε θέση να διοργανώσει σχετική εκδήλωση για τους φίλους του αεραθλητισμού και της γενικής αεροπορίας.
   Ο κύριος λόγος δεν είναι μόνο οι οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια  αλλά και η υπάρχουσα νομοθεσία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε συνδυασμό με την επιεικώς αυστηρή συμπεριφορά των αερολιμενικών υπαλλήλων του αεροδρομίου Ιωαννίνων οι οποίοι με πρόσχημα την ασφάλεια επισκεπτών και επιβατών , δεν επιτρέπουν στην Αερολέσχη ουσιαστικά να συνεχίσει να δραστηριοποιείται σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού της στο ελεγχόμενο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με αποτέλεσμα την δραματική μείωση των ενεργών μελών της Αερολέσχης.
  Στο σημείο αυτό να ενημερώσουμε το κοινό ότι δεν είναι δυνατόν γονείς να μας εμπιστεύονται τα ανήλικα παιδιά τους για να πραγματοποιήσουμε μαζί τους μια πτήση γνωριμίας με το μηχανοκίνητο ανεμόπτερο περιήγησης της Αερολέσχης και την ίδια στιγμή να μην επιτρέπεται για λόγους ασφάλειας η απλή είσοδος σε επισκέπτες , επιβάτες ,μέλη και οργανωμένες εκδρομές σχολείων για ενημέρωση  στο υπόστεγο της Αερολέσχης .
  Πολιτεία και αρμόδιοι φορείς καλούνται να μας απαντήσουν σήμερα στο μοναδικό ερώτημα, εάν θέλουν δηλαδή να συνεχίσουν να υπάρχουν Αερολέσχες οι οποίες να λειτουργούν ακόμη σύμφωνα με τους σκοπούς ίδρυσής τους.
  Ο Κρατικός αερολιμένας Ιωαννίνων υπό άλλες συνθήκες και συμπεριφορές , με την στήριξη όλων των τοπικών φορέων, επιχειρήσεων και απλών πολιτών θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης και ανάπτυξης για την γενική αεροπορία και τον αεραθλητισμό και να καταστήσει το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ένα από τα σημαντικότερα κέντρα και πύλη εισόδου για όλη την γενική αεροπορία της Ευρώπης .
  Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς , φίλους της αεροπορίας  και τους απλούς πολίτες , για την συμβολή τους  στην προσπάθειά μας για ανάπτυξη του αεροδρομίου μας .
  Τέλος να ενημερώσουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με την στήριξη χορηγών μελών  να επιδοτούνται με το χαμηλότερο δυνατό κόστος πτήσεις γνωριμίας με το μοτοανεμόπτερο της αερολέσχης μας , τις οποίες θα προσφέρουμε αφιλοκερδώς σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  τον νομού μας .
  Σκοπός μας, με την προϋπόθεση συνέχισης της δραστηριοποίησης μας στον ΚΑΙΟ ,να καταστεί το αεροδρόμιό μας μελλοντικά ενεργό και φιλικό πρωταρχικά για τους πολίτες της πόλης μας.

        Ευχαριστούμε

Για την Αερολέσχη Ιωαννίνων
         Ο Πρόεδρος
  ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πληροφορίες επικοινωνίας
www.airioa.gr
 ioanninaeroclub@gmail.com
facebook.com/groups/airioa
 τηλ 6973001019.