Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ο Όμιλος εταιρειών ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ Α.Ε.,συνδράμει στην βελτίωση και αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας!

Ο Όμιλος εταιρειών ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ Α.Ε. εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει ένα πλούσιο έργο στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ενισχύοντας πολλά αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία και εκδηλώσεις. Τα τελευταία δυο χρόνια προχώρησε σε ένα ακόμη πιο ουσιαστικό βήμα αναπτύσσοντας μια δυναμική και εξελισσόμενη συνεργασία με τις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης. Από το τις αρχές του ...
2016 ο Όμιλος εταιρειών ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ έχει συνδράμει στην βελτίωση και αναβάθμιση του μοναδικού κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας. Ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του ΠΕΑΚΙ ταύτισε τις σημαντικές αλλαγές στο κλειστό όπως ο νέος σύγχρονος φωτεινός πίνακας, η ανακατασκευή των αποδυτηρίων, η τοποθέτηση ηλιακών κ.λ.π. με την κουλτούρα του Ομίλου. Ο Όμιλος εταιρείων ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ (Πρατήρια καυσίμων αλλά και καταστήματα εστίασης, όπως mr massas & gyroland) , θα συνεχίσει να ανταποδίδει με τον πιο εμφατικό τρόπο την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού συμμετέχοντας ενεργά σε προσπάθειες που απολαμβάνει το πιο ελπιδοφόρο και ενεργητικό κομμάτι της κοινωνίας, το σύνολο της αθλητικής οικογένειας της πόλης μας.