Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ-Το πρόγραμμα της ΝΔ εγγυάται επαναφορά της χώρας σε τροχιά ανάκαμψης με έμφαση στη μείωση της φορολογίας

Με την επιβολή της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης και των συνεπών και έντιμων φορολογούμενων αντί των φοροφυγάδων που παραδέχθηκε κυνικά πως κάνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διά στόματος του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ.Χουλιαράκη, δεν βοηθά τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας, απλώς τα πολλαπλασιάζει, γιατί το μόνο που πετυχαίνει είναι να ρίχνει διαρκώς τη στάθμη των διαθέσιμων...
οικονομικών μέσων των πολιτών, αντί να τη βελτιώνει με αναπτυξιακές πολιτικές.
Απόδειξη της μείωσης της στάθμης των αντοχών των πολιτών είναι τα στατιστικά στοιχεία για το 2016 που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.  Το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 2,7 δις ευρώ εν σχέσει με το 2015, η αποταμίευση μειώθηκε κατά 6,8% ενώ μείωση σημείωσε αναπόφευκτα και η κατανάλωση.  Όλα αυτά αποδεικνύουν την καταστροφική και ταξική οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης που στην ουσία καταλήγει στο να παρασύρει η γονατισμένη Ελλάδα την ακόμη όρθια προς τα κάτω, αντί η όρθια να τραβήξει την γονατισμένη Ελλάδα προς τα επάνω!
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ την Κυριακή 5-11-2017.  Ο κ.Κώστας Τασούλας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί επίσης στο τεράστιο θέμα ανασφάλειας που νοιώθουν οι πολίτες ανά την επικράτεια, όπως το έθεσε πρόσφατα στην Βουλή ο Πρόεδρος της ΝΔ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ βάσει των οποίων:
1. Οι ληστείες με αρπαγή τσαντών από το 2014 έως το 2016 αυξήθηκαν κατά 67,5% ενώ ο κ.Τσίπρας ψευδώς ισχυρίστηκε ότι δήθεν έχουν μειωθεί κατά 75%!
2. Οι κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων από το 2014 έως το 2016 αυξήθηκαν κατά25,5% ενώ ο κ.Τσίπρας ψευδώς ισχυρίστηκε ότι δήθεν έχουν μειωθεί κατά 7%!
3. Οι κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών από το 2014 έως το 2016 αυξήθηκαν κατά 2,5% ενώ ο κ.Τσίπρας ψευδώς ισχυρίστηκε ότι δήθεν μειώθηκαν κατά 8,6%.
4. Οι ληστείες στα super market από το 2014 έως το 2016 αυξήθηκαν κατά 32,3% ενώ ο κ.Τσίπρας ψευδώς ισχυρίστηκε ότι δήθεν έχουν μειωθεί κατά 22%! και
5. Οι ληστείες εντός σπιτιών από το 2014 έως το 2016 έχουν αυξηθεί κατά 3,5% ενώ ο κ.Τσίπρας ψευδώς ισχυρίστηκε ότι δήθεν έχουν μειωθεί κατά 22%!
Ο κ.Τασούλας επιπλέον τόνισε ότι ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα δεν έχουν διδαχθεί απολύτως τίποτε από την κρίση και την παρατεταμένη δοκιμασία του λαού και της χώρας και συνεχίζουν τη «συνταγή» που οδήγησε την Ελλάδα στην ουσιαστική χρεοκοπία το 2010, δηλαδή τη συνταγή του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και του διχασμού ακυρώνοντας την πορεία έξοδου από την κρίση το 2015 και επιβάλλοντας μέχρι σήμερα μέτρα 15 δις ευρώ στο ελληνικό λαό.
Το πρόγραμμα της ΝΔ όπως το παρουσιάζει ο Πρόεδρος της κ.Κυρ.Μητσοτάκης είναι το μόνο που εγγυάται επαναφορά της χώρας σε τροχιά ανάκαμψης με έμφαση στη μείωση της φορολογίας, στις επενδύσεις και στη δημιουργία νέων σταθερών θέσεων εργασίας, κατέληξε ο κ.Τασούλας