Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Αύριο στο Εφετείο οι δολοφόνοι της Καίτης Δούβλη

Στο Εφετείο Ιωαννίνων θα βρεθούν αύριο οι κατηγορούμενοι της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Μάιο του 2012 στο κέντρο των Ιωαννίνων, καθώς αιτούνται την ελάφρυνση της ποινής που εκτίουν......

Να θυμίσουμε ότι επιβλήθηκαν βαριές ποινές και στους πέντε κατηγορουμένους Γεωργιανούς για την άγρια δολοφονία της Καίτης Δούβλη,από  το Μικρό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας.Οι τέσσερις από τους κατηγορούενους,  είχαν σύμφωνα με το δικαστήριο άμεση συμμετοχή στην δολοφονία και τη ληστεία και τους επιβλήθηκε η ποινή των δις ισοβίων!!!Η μία γυναίκα τιμωρήθηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 13 ακόμη χρόνια για τα αδικήματα της συμμετοχής στη δολοφονία και τη ληστεία.

ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το έγκλημα είχε γίνει τον Μάιο του 2012. Η άτυχη γυναίκα, που νοίκιαζε το διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους της για να το δουν. Οι δράστες την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και τη φίμωσαν με μονωτική ταινία. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστες ήταν μία πολυμελής σπείρα αλλοδαπών από την Γεωργία.