Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Black Friday από την NISSAN

Με κάθε αγορά του νέου MICRA, δώρο ένα smartphone ΙPhone 5s!
Ο θεσμός του BlackFriday έρχεται να “αγκαλιάσει” και το ολόφρεσκο Nissan MICRA με μια μοναδική προσφορά. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, οι υποψήφιοι αγοραστές που θα παραγγείλουν το νέο MICRA, κατά τη διάρκεια της παράδοσης του νέου αυτοκινήτου τους θα...
παραλαμβάνουν μαζί και ένα smartphone ΙPhone 5s!
Kαθώς η Nissan εφοδιάζει την έκδοση Acenta του ολοκαίνουργιου MICRA με το σύστημα CarPlay της Apple, οι ιδιοκτήτες που θα καρπωθούν την συγκεκριμένη προσφορά, θα έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να εκμεταλλευτούν τις ευκολίες και τις δυνατότητες του νέου τους smartphone, στην οθόνη του αυτοκινήτου (στην συγκεκριμένη έκδοση). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένα iPhone της Apple συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify.
Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.
Ελάτε σήμερα Παρασκευή 24/11/2017 και αύριο Σάββατο 25/11/2017 στην NISSAN “ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ Ε.Π.Ε.” να παραγγείλετε το δικό σας MICRA και να επωφεληθείτε με ένα Smartphone I Phone 5S.

NISSAN “ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ” 5o χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, 26510-85180-181-182