Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- Στις Βρυξέλλες του Βελγίου στο πλαίσιο της συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ “ Towns for Teens”

Το διάστημα 5 με 10 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων παρεβρέθηκε στις Βρυξέλλες του Βελγίου στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας στο πρόγραμμα   Erasmus+ “ Towns for Teens” μαζί με αντιπροσωπείες από ένα σχολείο της Ισπανίας (Γκεβόρα) και ένα σχολείο της Τουρκίας (Κιρίκαλε).
Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν  οι εκπαιδευτικοί: Πάντου Γιαννούλα και Τζιμογιάννης Ιωάννης. Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν οι: Φυσέκης Θωμάς, Τσαρακλής Ηρακλής,...
Καραγιάννης Παναγιώτης, Ρεκατσίνα Άννα, Μπάρλη Ανθή και Καλύβα Αθηνά. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές επισκέφτηκαν από κοινού με τις άλλες αποστολές το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου και ξεναγήθηκαν από υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το «Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας» και το κτίριο του Atomium καθώς και το Ευρωπαϊκό Σχολείο ΙΙΙ των Βρυξελλών.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και γεμάτοι από μοναδικές εμπειρίες και αναμένουν τις επόμενες δράσεις του προγράμματος Erasmus+. Συγκεκριμένα θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κιρίκαλε της Τουρκίας και το πρόγραμμα θα κλείσει με την επίσκεψη στην Γκεβόρα της Ισπανίας.