Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας και έμπρακτης αλληλεγγύης από το αστυνομικό προσωπικό της Ηπείρου, στο "Χαμόγελο του παιδιού"

Την αγάπη και την ευαισθησία τους για τα παιδιά έδειξαν οι αστυνομικοί της Ηπείρου παραδίδοντας ένα φορτηγό τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Χαμόγελο του παιδιού», στην Πάτρα. Ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου συνοδευόμενος από τους 4 Διοικητές των τεσσάρων Νομών συνόδευσαν το φορτηγό στην Πάτρα και παρέδωσαν την βοήθεια που συνέλεξαν στο πλαίσιο του εορτασμού του...
προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου και στις πανελλαδικές δράσεις που έχει προαναγγείλει η Ελληνική Αστυνομία. Στην αποστολή συμμετείχε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Δημήτρης Σιόρεντας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους συναδέλφους του αστυνομικούς για την συγκέντρωση της βοήθειας, η οποία θα ενισχύσει παιδιά που το έχουν ανάγκη. Σε ανάλογες κινήσεις στήριξης του "Χαμόγελου του Παιδιού” προέβησαν το τελευταίο διάστημα και οι αστυνομικές διευθύνσεις Ακαρνανίας και Δυτικής Ελλάδας παραδίδοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Επίσης οι αστυνομικοί της Πρέβεζας συμμετέχουν και στη πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την Τράπεζα αίματος του Σώματος που είναι σε εξέλιξη. Οι μισές από τις φιάλες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία.