Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ένας… «Θοδωρής ετών 33 μχ» έρχεται στο Θέατρο Έκφραση!

Πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου για τη νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου
Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μαζωνάκης με την Εντίθ Πιάφ; Το Θέατρο με το Πολυτεχνείο; Τα μποξεράκια άραγε θα έχουν πάντα πόλεμο με τα στριγκάκια; Η Μυρτώ Κοντοβά... γράφει ποίηση όπως ο Καβάφης; Καίρια τα ερωτήματα (!) και τις απαντήσεις θα δώσει η υπαρξιακή νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου «Θοδωρής ετών 33 μχ», η οποία...
έρχεται στο Θέατρο Έκφραση από τις 27 Οκτωβρίου!
Ο Θοδωρής, στα 33 του, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτι!
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, τη μουσική ο Σπύρος Γραμμένος, τα σκηνικά και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μαριαλέννα Ζωγάκη. Οι χορογραφίες είναι των Φανής Σκεντέρη και Άνιας Ντοτσένκο, το Video Mapping του Κωστή Εμαννουηλίδη, η φωτογράφιση – τρέιλερ του Μενέλαου Συκοβέλη, τα γραφιστικά του Αντώνη Χρήστου. Χειριστής ήχου και φωτισμού ο Γιάννης Παπαγεωργίου.
Πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος.

***
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου και θα ανεβαίνει κάθε Τετάρτη (19.00), Παρασκευή, Σάββατο (21.15) και Κυριακή (20:00) στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14). Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων), ενώ στην προπώληση έχουν 10 και 8 ευρώ αντίστοιχα. Η προπώληση ξεκινάει Δευτέρα 23/10, θα διαρκέσει ως τις 30 Οκτωβρίου και θα γίνεται στο βιβλιοπωλείο Χαρτέξ και στο κατάστημα Seven Spot. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6978047081 & 26515 54505.