Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ TΑΞΙΔΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ...ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΡΙΝ...

Μέσω της τηλεφημερίδα σας θα ήθελα να σας ανακοινώσω ένα πρόβλημα που αφορά τη διαδρομή Ιωάννινα –Αθήνα ή  Αθήνα – Ιωάννινα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.
Παρά την ολική χρήση του αυτοκινητοδρόμου από το ΚΤΕΛ ο χρόνος της διαδρομής παραμένει ο ίδιος . ΕΞΙ  (6) ώρες !!!!! Αν είναι δυνατόν. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας έχει ως όρια τα 100 χιλ /ωρα και σε μερικές περιπτώσεις τα 90 χιλ/ώρα για τα λεωφορεία σε αυτοκινητόδρομο. Οι οδηγοί του ...
ΚΤΕΛ όμως φροντίζουν να κάνουν το ταξίδι με 60, 70  χιλ ανά ώρα ή με στάσεις κ΄ σκόπιμες καθυστερήσεις (Πρόσφατα οι επιβάτες περιμένανε  τον οδηγό να φάει σε στάση στο Αίγιο )!!!!!! έτσι ώστε το ταξίδι να γίνει σε 6 ώρες. Καλώ  δημόσια να πάρει θέση σε αυτό το θέμα η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Για κάποιο λόγο προφανώς γίνεται αυτό. Όμως μήπως είναι καιρός να συντομεύσει χρονικά η διαδρομή;  Διαφορετικά να επιτραπεί και σε άλλες εταιρείες να κάνουν με Λεωφορεία τη διαδρομή αυτή προς εξυπηρέτηση των επιβατών και να μην είμαστε όμηροι των επιθυμιών των εκάστοτε οδηγών….    
 Μπέλλος Χρήστος – Καθηγητής Β/θμιας Εκπαίδευσης.