Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ: Το εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Ιωάννινα

Το ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ένα εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Ιωάννινα, ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις της Βιολογίας, των νέων τεχνολογιών και της παιδαγωγικής παρέχει μία ολοκληρωμένη μέθοδο εκπαίδευσης και προετοιμασίας στο μάθημα της Βιολογίας. Η πολυετής διδακτική εμπειρία των διδασκόντων στη Φροντιστηριακή και Πανεπιστημιακή εκπαίδευση αποτελεί εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των μαθητών.
Με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή και φιλοσοφία ότι η επιτυχία είναι θέμα δουλειάς, οργάνωσης και συνέπειας παρέχει τα ...
απαραίτητα κίνητρα και τα κατάλληλα εφόδια στους μαθητές ώστε να αγαπήσουν την επιστημονική γνώση και να αντιμετωπίσουν κάθε απαιτητική δοκιμασία με σκοπό την πρόοδο και την επίτευξη των στόχων τους.


Ποιοι είμαστε
Δρ. Άρτεμις Μητσιώνη
Είναι απόφοιτη του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκπόνησε τη Διδακτορική της Διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον τομέα της Ιατρικής Γενετικής
Εργάστηκε ως εργαστηριακή συνεργάτης στο ΤΕΙ Ηπείρου, ως ερευνήτρια σε προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ως επικουρικό προσωπικό για την εκπόνηση φοιτητικών εργαστηρίων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Από την ερευνητική της δραστηριότητα ανέπτυξε συγγραφικό έργο όπως: δύο μονογραφίες, τέσσερα άρθρα σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με κριτές, μία ανακοινώση σε Διεθνές Επιστημονικό Περιοδικό με κριτές, οκτώ ανακοινώσεις σε Εθνικά Συνέδρια και έξι ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια.
Με τη φροντιστηριακή εκπαίδευση άρχισε να ασχολείται παράλληλα με τις μεταπτυχιακές της σπουδές και εργάστηκε για σειρά ετών ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης.

Δρ. Δημήτρης Νουτσόπουλος
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Φερράρα (Ιταλία). Εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον τομέα Μοριακής Βιολογίας
Δίδαξε ως επιστημονικός συνεργάτης τα μαθήματα “Βιολογία Ι” και “Βιολογία ΙΙ” στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μετέπειτα, δίδαξε ως Επίκουρος Καθηγητής (Π.Δ.407/80) στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τα μαθήματα “Ανοσολογία”, “Μοριακή Βιολογία”, “Μικροβιολογία”, “Διακυτταρική Επικοινωνία” και “Ο Κόσμος του RNA”.
Από την ερευνητική και διδακτική του δραστηριότητα κατά τις μεταπτυχιακές του σπουδές και στο εξής, εκπόνησε πλούσιο συγγραφικό έργο όπως: δύο μονογραφίες, ένα βιβλίο, τρεις ανακοινώσεις σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με κριτές, δεκατρία άρθρα σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με κριτές, εικοσιοκτώ ανακοινώσεις σε Εθνικά Συνέδρια και οκτώ ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια.
Με τη φροντιστηριακή εκπαίδευση άρχισε να ασχολείται παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές, όπου παρέδιδε μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου.

Φροντιστήριο Μέσης και Ανώτατης εκπαίδευσης “ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ”
Ζυγομάλλη 20 (ισόγειο), Ιωάννινα
τηλ: 2651024049 - 6974190524