Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΤΙΣΤΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Γότιστας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μεγαλογοτιστινών, συνεχίζοντας για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι τον θεσμό των «Πολιτιστικών Συναντήσεων», διοργανώνουν τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 & 14 Αυγούστου 2017, στην κεντρική πλατεία της Μεγάλης Γότιστας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτιστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους και έχει σχεδιαστεί με στόχο, να προσδώσει ανάταση ψυχής, για μια ακόμη χρονιά, σε ντόπιους και επισκέπτες.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 12 Αυγούστου, με την παρουσίαση παράστασης από το θέατρο ...
σκιών του Μπάμπη και Κώστα Μακρή,
με τίτλο  «Ο Καραγκιόζης Μαχητής» και ώρα έναρξης στις 21:15.      
Την Κυριακή 13 Αυγούστου, ακολουθεί μια ξεχωριστή βραδιά, με την παρουσίαση και αναβίωση του Παραδοσιακού Γοτιστινού Γάμου αναδεικνύοντας Μνήμες και Ανέκδοτες Ιστορίες, με την θεματική αναπαράσταση του γάμου από μέλη του Συλλόγου Γυναικών Γότιστας και την προβολή οπτικοακουστικού υλικού, που έχει συλλεχθεί από τους κατοίκους του χωριού, ειδικά για την ημέρα αυτή. Ώρα έναρξης στις 21:30
Την Δευτέρα 14 Αυγούστου οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με το παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μεγαλογοτιστινών, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το τοπικό χορευτικό τμήμα, την προσφορά ντόπιων εδεσμάτων και τον ελεύθερο χορό των παρισταμένων. Ώρα έναρξης στις 21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη καθ΄όλη την διάρκεια του τριημέρου.

 Ακολουθούν και επισυνάπτονται οι επιμέρους προσκλήσεις των Συλλόγων για κάθε ημέρα των εκδηλώσεων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου
     Γυναικών Γότιστας                                                                             Απανταχού Μεγαλογοτιστινών


   Ευγενία Γεωργίου           Κώστας  Παπαϊωάννου