Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Στην Τοπική Κοινότητα Αμμουδιάς θα πραγματοποιήσουν στάση, την επόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, οι συμμετέχοντες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση «Europ'Raid»

Πρόκειται για μια περιήγηση της πολιτιστικής Ευρώπης, της αλληλεγγύης και του αθλητισμού, συνολικού μήκους 10.000 χιλιομέτρων που πραγματοποιείται   σε χρονικό διάστημα  23 ημερών. Αποτελείται από 150 αυτοκίνητα με τα αντίστοιχα πληρώματα  και 500 περίπου άτομα.
Η διαδρομή που έχει επιλεγεί διασχίζει 20 διαφορετικές  χώρες, 10 πρωτεύουσες,  περιλαμβάνει περισσότερες από 200 στάσεις  και δανείζεται τους πιο όμορφους ...
δρόμους της Ευρώπης και  τα πιο όμορφα και ποικίλα φυσικά  τοπία.
«Europ'Raid» σημαίνει επίσης, συναντήσεις με τους τοπικούς πληθυσμούς της κάθε χώρας φιλοξενίας, με στόχο να μοιραστούν μαζί τους τον πολιτισμό τους καθώς κάθε βράδυ επισκέπτονται και διαμένουν σε διαφορετικά και  εξαιρετικά μέρη.
Ο Δήμος Πάργας, στο πλαίσιο  της συστηματικής του προσπάθειας για τη  διεθνή  προβολή  και την τουριστική ανάπτυξη  της περιοχής,  έχει συνδράμει στη διοργάνωση της  υποδοχής και  της φιλοξενίας  των επισκεπτών του «Europ'Raid»  στην Αμμουδιά.