Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Το Pre/Post Festival πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας, στις 6 Αυγούστου

Pre/Post Festival
Το Pre/Post Festival πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας, στις 6 Αυγούστου 2017 και φέτος φιλοξενεί τους Planet of Zeus, Naxatras, Deaf Radio και Stoned Spirit.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη πρόσβαση σε αυτό, τις τιμές και τη διάθεση εισιτηρίων, μπορείτε να δείτε στο: www.facebook.com/events/182364198966760
Μερικές φορές γινόμαστε γραφικοί, επαναλαμβάνοντας το πόσο αξιόλογη έχει γίνει η εγχώρια εναλλακτική σκηνή. Είναι όμως γεγόνος. ...
Ποιοτικά σχήματα σε όλα τα μουσικά είδη ξεπηδούν μέρα με τη μέρα, βάζοντας –σε πολλές περιπτώσεις- τα γυαλιά σε αντίστοιχα του εξωτερικού. Αρκεί όμως αυτό; Προφανώς και όχι. Ηχολήπτες, παραγωγοί, γραφίστες, σκηνοθέτες, αρθρογράφοι, bloggers, ο καθένας από τη θέση του, βάζουν το δικό τους λιθαράκι σε αυτό που λέγεται «σκηνή» (ελλείψει καλύτερης περιγραφής) και που στην πραγματικότητα αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη καλλιτεχνική κοινότητα. Είμαστε ευλογημένο ως χώρα σε αυτό το θέμα. Αυτό είναι βέβαιο.
Μέρος της προσπάθειας αποτελούν φυσικά και οι διοργανωτές συναυλιών. Οι τρεις μήνες του καλοκαιριού, βρίσκουν πολλούς εξ’ αυτών να διοργανώνουν τα δικά τους φεστιβάλ. Προσπάθειες πολυδιάστατες και πολυποίκιλες, στην πλειοψηφία τους λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας τη δική τους ώθηση σε όλο αυτό το όμορφο καλλιτεχνικό σύστημα.
Μία από αυτές τις προσπάθειες είναι και το Pre/Post Festival της Πρέβεζας. Για έβδομη χρονιά φέτος, για πρώτη φορά σε διαφορετικό χώρο διεξαγωγής, χτυπάει στη καρδιά της πόλης, προσφέροντας κάτι που –όπως φαίνεται- της λείπει.