Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Εκδήλωση με θέμα “Εξειδικευμένες Πρακτικές για Περισσότερες Online Κρατήσεις”

Εκδήλωση με θέμα “Εξειδικευμένες Πρακτικές για Περισσότερες Online Κρατήσεις” διοργανώνει στα Ιωάννινα την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 12:00 - 15:00 στο ξενοδοχείο Du Lac  η εταιρία ξενοδοχειακού marketing Nelios μαζί με στρατηγικούς συνεργάτες της.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται στα...
πλαίσια υλοποίησης του οράματος της Nelios για την αναβάθμιση της ψηφιακής παρουσίας των ελληνικών ξενοδοχείων και την αύξηση των απευθείας κρατήσεών τους.  Πέρα από στελέχη της Nelios, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν στελέχη από τις Google, WebHotelier και GTP όπου θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, βέλτιστες πρακτικές και λύσεις για την αποτελεσματική online επικοινωνία των ξενοδοχείων. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες αλλά και στελέχη ξενοδοχείων και μικρών καταλυμάτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στο σύγχρονο online marketing.

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων και απαιτείται δωρεάν εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.eventbrite.co.uk/e/online-2017-registration-36398955255

Πληροφορίες
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Καστρίτη Λίνα
Τηλ. 214 6879950 Email: info@nelios.com
Website: www.nelios.com

Η συγκεκριμένη εκδήλωση κρίνεται πολύ ενδιαφέρουσα για όσους επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν τις online κρατήσεις τους, ιδίως ενόψει της νέας συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων με την Lime Technology στον τομέα των Online Κρατήσεων, της νέας Ιστοσελίδας της ΕΞΝΙ και της ψηφιακής προβολής των ξενοδόχων της Ηπείρου.

Θα είμαστε εκεί…