Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Τρεις νεαρούς παίκτες δοκιμάζει ο ΠΑΣ

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν από χτες στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, δοκιμάζονται και περνούν από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου των Ηπειρωτών.
Οι νεαροί παίκτες ήρθαν να προστεθούν στους 6 ποδοσφαιριστές της Κ 20 (Λιάσιος, Μούτσιος, Λιάππης, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Ε. και Σιχλιμοίρης) που από την αρχή της προετοιμασίας προπονούνται με την πρώτη ομάδα, όπως και τους δύο που έχουν έρθει από την ακαδημία στην Αθήνα, τους Βασίλη Ζώγκο και Γιώργο Μπούτιβα.
Τα ονόματα των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ωστόσο...
ο ενας εξ αυτών είναι επιθετικός και οι άλλοι δύο χαφ, δηλαδή στις θέσεις που "πονάει" ο ΠΑΣ Γιάννινα και χρειάζεται άμεση μεταγραφική ενίσχυση.Αύριο Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει και στα Γιάννινα ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο οποίος απουσιάζει την πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν. Οι λόγοι της απουσίας του Ρεθυμνιώτη τεχνικού πάντως έχουν να κάνουν με οικογενειακούς λόγους και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για κάτι άλλο. Ο Πετράκης έγινε παππούς και ζήτησε να περάσει λίγο ακόμη χρόνο με την οικογένειά του πριν επιστρέψει στα Γιάννινα.Στην χτεσινή προπόνηση επέστρεψε και ο Μαμπουλού, ο οποίος προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς το τράβηγμα για το οποίο παραπονέθηκε δεν αποδείχτηκε κάτι ανησυχητικό.Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανηπειρωτικό θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ