Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Για μία ακόμη χρονιά στους κορυφαίους της Τεχνικής Κολύμβησης ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Πολλά τα μετάλια και οι διακρίσεις που έφερε στις αποσκευές του για ακόμη μια χρονιά ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων μετά το τέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής κολύβησης που έλαβε χώρα στο Χαϊδάρι από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου 2017,επιβαιβεώνοντας  ότι πλέον ανήκει σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος  στην Τεχνική κολύμβηση.
Εκπληκτική εμφάνιση από την πολυπληθέστερη αποστολή που έγινε ποτέ σε Πανελλήνιο ...
πρωτάθλημα Τεχνικής κολύβησης για την Ε΄Κολυμβητική Περιφέρεια της ΚΟΕ με 13 αθλητές ,κατάφερε  13 μετάλια (4 χρυσά οι Εξάρχου Στέφανος και Σταύρου Παύλος- 5 αργυρά οι Μήτση Άννα και Τζιόρας Ιωάννης και 4 χάλκινα οι Τζιόρας Ιωάννης –Σταύρου Παύλος και Κουτσούκη Έλενα ) ,1 πανελλήνιο ρεκόρ από τον αθλητή Σταύρου Παύλο και 1 όριο προεθνικής εφήβων από τον αθλητή Τζιόρα Ιωάννη.
Οι αθλητές υπερβάλοντας εαυτόν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να αναδείξουν για ακόμη μια χρονιά τον Κ.Ο.Ι πρωταγωνιστή στην Τεχνική κολύμβηση για την ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδος κατατάσοντάς τον 12ο σωματείο πανελλάδικά σε σύνολο 36 ομάδων.
Το σύνολο των αθλητών άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στα στελέχη της ομοσπονδίας τόσο για το ήθος και την στάση τους κατά την διάρκεια των αγώνων όσο και για την τεχνική τους κατάρτηση που αποδεικνύουν την σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.
Επίσης αισιόδοξο προδιαγράφεται το μέλλον καθώς και στην κατηγορία των προαγωνιστικών η ομάδα κατατάχθηκε 7η σε σύνολο 16 ομάδων αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και ελπίδες για την συνέχιση της λαμπρής πορείας που έχει ξεκινήσει για τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.
Το Δ.Σ. και οι γονείς της ομάδος ευχαριστούν τόσο τους αθλητές για την εξαιρετική εμφάνιση και τις επιδόσεις που πέτυχαν καθώς και τον προπονητή κο Χρήστο Ευαγγελίου για την επαγγελματική και σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλει με τους αθλητές του.