Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Οι Έλληνες»

Επειδή πιστεύω προσωπικά ότι πρέπει να αναδεικνύουμε προσπάθειες με ξεχωριστό ενδιαφέρον και ποιότητα, αισθάνθηκα την ανάγκη να εκφράσω με αυτές τις λίγες σκέψεις που ακολουθούν την ικανοποίηση και τη χαρά που ένιωσα, παρακολουθώντας την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Οι Έλληνες».
Πρόκειται για μία παράσταση που, παρά το γεγονός ότι βασίζεται σε δύο ηθοποιούς, εμφανίζει πληρότητα σε όλα τα επίπεδα...
Αυθόρμητο γέλιο, κοινωνική απεικόνιση, καθημερινές αλήθειες, προβληματισμοί, σκέψεις, ανατροπές που οδηγούν σε βωβούς συλλογισμούς. Έφυγα από την παράσταση με περιεχόμενο και ουσία, αισθάνθηκα την ανάγκη να δηλώσω ότι είναι ευτύχημα πως αυτή η παράσταση θα παρουσιασθεί, εκτός των άλλων, σε πολλές περιοχές της Ηπείρου. Αισθάνθηκα την ανάγκη να προτείνω πως αυτή την παράσταση αξίζει να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.
Συγχαίρω τους συντελεστές της παράστασης, καθώς και την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.(κ.ε.)ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων για το εξαίρετο αποτέλεσμα.


Ο Πρύτανης
Γεώργιος Δ. Καψάλης