Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Αλληλεγγύη και ολόπλευρη στήριξή στο μικρό Αλέξανδρο και την οικογένειά του

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΟΔΗΓΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την ολόπλευρη στήριξή μας στο μικρό Αλέξανδρο και την οικογένειά του στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή ...
έκβαση.
Θεωρούμε αυτονόητο το δικαίωμα κάθε συνανθρώπου μας σε δωρεάν και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας και αυτονόητη την υποχρέωση της πολιτείας να τη διασφαλίζει με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα. Είναι πραγματικά αντιφατικό να υπάρχουν από τη μια οι επιστημονικές δυνατότητες να γίνει κάποιος καλά και από την άλλη να εμποδίζεται από οικονομικούς ή άλλους λόγους. Αυτή η αντίφαση, δυστυχώς, μεταφράζεται σε τραγωδία όταν μιλάμε για μικρό παιδί.
Τα ταξικά σωματεία, στο επόμενο διάστημα, θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο τον μικρό Αλέξανδρο και την οικογένεια του να βρούνε λύση στο πρόβλημά τους και ταυτόχρονα καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και το λαό της Πρέβεζας να αποδείξουν για μια ακόμα ακόμη φορά πως ο μόνος δρόμος που μπορεί και πρέπει να βαδίζει ο λαός μας είναι ο δρόμος της αλληλεγγύης.

Ο λογαριασμός  για κάθε οικονομική βοήθεια.

Mita Lulzim και Mita Entela

Λεωφόρος Ειρήνης 114 Πρέβεζα

Τηλ.6943810067

Εθνική Τράπεζα

Αρ. Λογ. 448/631542-98 δικαιούχος Mita Entela Arquilea

IBAN. GR5101104480000044863154298Πρέβεζα, 28 Ιούλη 2017