Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Ο Διονύσης Σαββόπουλος την Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα παρουσιάσει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα στο ITS KALE FEDTIVAL

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στα πλαίσια του ITS KALE FEDTIVAL, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα παρουσιάσει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στη φωνή του. Στον ατμοσφαιρικό χώρο έξω από το Βυζαντινό Μουσείο, με την συνοδεία τριών σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων, θα ξετυλίξει μια παραστάση που διατρέχει όλη του την μουσική πορεία με τη συνοδεία τριών σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων, τον Γιώτη ...
Κιουρτσόγλου στο μπάσο,τον Βαγγέλη Καρίπη στα κρουστά και τον Στάθη Αννινο στο μπάσο ,που δίνουν ένα ιδιαίτερο μουσικό χρωματισμό στο ακρόαμα.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος,διαλέγει τραγούδια που φέρνουν την μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα. Τραγούδια που αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε με αυτά, κυριαρχούν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή. Μια μουσική σαββοπουλική εκδοχή με όλες τις ιδιαίτερες δεξιότητες του, τη φωνή, το λόγο, τους στίχους και τη μουσική.

Είναι μια από τις σπάνιες στιγμές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει απλά, καθαρά, γεμάτα, τον μοναδικό Διονύση Σαββόπουλο σε μια ατμοσφαιρική συναυλία.
Ωρα έναρξης: 21:00
Προπώληση: Rock Shop, περίπτερο Tickets Ioannina
Bιβλιοωλεία:  Αναγνώστης,Κουμπλομάτης,Χαρτέξ.