Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Nissan NV300, το Van που περίμεναν οι επιχειρήσεις!

Σχεδιασμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια, το νέο NV300 προσφέρει στους επαγγελματίες επιβάτες του ένα ευέλικτο περιβάλλον “κινητού γραφείου”, με ανέσεις και ευκολίες  εφάμιλλες  επιβατικού αυτοκινήτου.  Σε συνδυασμό με  μια σειρά από αποδοτικούς κινητήρες ντίζελ,  την εξαιρετική αλλά και δυναμική οδική συμπεριφορά, όπως  και τις τεχνολογίες  υποστήριξης του οδηγού και ασφάλειας των επιβατών, το νέο NV300 καθίσταται μια...
εξαιρετική επιλογή για την κατηγορία.
Για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, το νέο NV300 διαθέτει 4 μεγέθη καρότσας, δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες συν την έκδοση με σασί .  Επιπλέον, διατίθεται με πολυάριθμες επιλογές ως προς τις πίσω και πλαϊνές πόρτες για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.  Παράλληλα, για τους επαγγελματίες που χρειάζονται χώρο για περισσότερους επιβάτες, το νέο NV300 διατίθεται σε δύο εκδόσεις Combi , που προσφέρουν καθίσματα για έως εννέα άτομα.
Σχεδιασμένο για να μεταφέρει έως και τρεις στάνταρ ευρωπαλέτες. Με τη δυνατότητα καταπακτής στο διάφραγμα της καμπίνας, το νέο NV300 μπορεί να φιλοξενήσει  φορτία μέχρι και 4.15 μέτρα  σε μήκος, ενώ ο  ωφέλιμος όγκος  φόρτωσης κυμαίνεται  από 5,2 m3 έως 8,3 m3 ανάλογα με την έκδοση.
Το νέο NV300 προσφέρεται με τέσσερις επιλογές κινητήρων που βασίζονται στον καταξιωμένο diesel κινητήρα 1.6 λίτρων, με ιπποδυνάμεις  120hp και 125hp.
Τα μοντέλα twin turbo έχουν τεχνολογία κινητήρων Stop & Start για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου με χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η έκδοση van με τον κινητήρα των  125hp, όπου και επιτυγχάνεται  συνδυασμένος κύκλος οικονομίας καυσίμου 5,9 λίτρων / 100χλμ και εκπομπές CO2 μόλις 155γρ / χλμ.
Επισκεφτείτε τον επίσημο έμπορο Nissan στα Ιωάννινα, Γιάννα Καλλή ΕΠΕ, στο 5o χλμ Ιωαννίνων- Αθηνών Τηλ. 26510-85180