Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Οι Θύμησες που Θύμησες»

Την Τετάρτη το βράδυ 31 Μαΐου, μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν τη Μουσικοχορευτική εκδήλωση, «Οι Θύμησες που Θύμισες», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η Χορευτική Ομάδα του ...
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μας ταξίδεψε, μας συγκίνησε, μας γοήτευσε, μας μάγεψε, σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση που τα είχε όλα, χορό, θέατρο, τραγούδι, μουσική, κείμενα, εικόνες και κυρίως νιάτα, πάθος, ενθουσιασμό, ομαδικότητα, συγκίνηση, σε μια απίστευτα όμορφη βραδιά με πολύ μεγάλη ποικιλία θεμάτων, που τελικά κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο της και να ξαναζωντάνεψε θύμησες του παρελθόντος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι φοιτητές σχετικά με το στόχο της εκδήλωσης: «ο Χορός, το Θέατρο η Μουσική που από αρχαιοτάτων χρόνων είναι συστατικά που οδηγούν στη μέθεξη, αποτέλεσαν τα δικά μας συστατικά για να μπολιάσουμε τις ψυχές μας με στιγμές του Ελληνικού Πολιτισμού και Ιστορίας». Ως χοροδιδάσκαλος των φοιτητών της χορευτικής ομάδας, θα ήθελα να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε, για την άοκνη προσπάθεια, το κέφι, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την αφοσίωση, τη συνεργασία. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσους αθόρυβα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Βασίλη Ράπτη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΛΟΥΤΣΑ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχαιράδου «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» (Ζάκυνθος) και τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Ζαγορισίων, για την ευγενική συμβολή τους, καθώς και το Σύλλογο Κρητών φοιτητών για τη συνεργασία και το Σύλλογο Ποντίων φοιτητών για τη συμμετοχή.
Ιδιαίτερα όμως, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιο Καψάλη, ο οποίος στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια των φοιτών, τόσο υλικά, όσο και ηθικά και ουσιαστικά, τιμώντας τους με την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

                                                                                                                                   Φυλακτακίδου Αναστασία
                                                                                                                         Ε.Ε.Π. – ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
                                                                                                                                   Υπεύθυνη Χορευτικής Ομάδας
                                                                                                                                   Πανεπιστημίου Ιωαννίνων