Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Συμμετοχή του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ν. Ιωαννίνων στις περιβαλλοντολογικές προσπάθειες

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  
 Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ν. Ιωαννίνων μαζί με άλλα 52 σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο αυτή την περίοδο συμμετέχει στις  περιβαλλοντολογικές  προσπάθειες που γίνονται από αρκετούς συναδέλφους , φίλους  και  συμπολίτες μας με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας  Περιβάλλοντος .
   Την Κυριακή 11/6/2016 και ώρα 09,00 σας καλούμε να κάνουμε πράξη τις προσπάθειες μας αυτές σε συνεργασία και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιβλέπτου του Δ.Δ. Περιβλέπτου και την ...
εκκλησιαστική επιτροπή στης Ιεράς Μονής Στούπαινας με αντιπυρικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της μονής Παναγίας Στούπαινας από χόρτα και ξύλα για μια ακόμη ασφαλή αντιπυρική  περίοδο.
  Για δε τους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία όπως και τα προηγούμενα χρόνια να γνωρίσουν την περιοχή με ανάβαση και πορεία στην κορφή του βουνού αλλά και γύρο από την μονή σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές θα έχουμε μια σύντομή παρουσίαση της πανίδας και χλωρίδας της περιοχής, στοχευόμενη  δενδροφύτευση και τέλος παράθεση γεύματος  .
 Όπως έχουμε και στο παρελθόν επισημάνει, το περιβάλλον όλοι μας γνωρίζουμε ότι  το έχουμε παραλάβει από τους γονείς μας και θα πρέπει να το παραδώσουμε καλύτερο στους επόμενους που είναι τα παιδιά μας .

Για το Δ. Σ. 
Ο Πρόεδρος 
Κατσάρης Σπυρίδων