Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Απάντηση της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου τελικώς απάντησε σε δημοσίευμά μας και λέμε τελικώς διότι το σκέφτηκαν και το ξανασκέφθηκαν, μάζεψαν... γνώμες και όπως πληροφορούμαστε πολλοί αξιωματικοί διαφώνησαν με την έκδοση ανακοίνωσης. Τελικώς κρίθηκε από ορισμένους σκόπιμο να υπάρξει απάντηση, μόνο που οι συντάκτες της, δεν επέδειξαν τον ίδιο ζήλο για άλλα θέματα , πιο σοβαρά,  στο παρελθόν...Εμείς παραθέτουμε την
ανακοίνωση -απάντηση και υποσχόμαστε πως στο μέλλον θα υπάρξουν πολύ περισσότερα στοιχεία.Υπομονή λοιπόν....
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
"Δημοσιογραφικό ατόπημα του Εpirusgate,
στο από 15-6-2017 ηλεκτρονικό δημοσίευμά του με τίτλο "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ : Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... "
    Ο συντάκτης του δημοσιεύματος, στην προσπάθειά του να εκθειάσει το έργο του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων, έργο το οποίο στηρίζουμε, αναφέρεται όλως απαξιωτικά στους υπολοίπους, "υπεράριθμους" κατ’ αυτόν, αξιωματικούς, αποκαλώντας τους  «μαμές, που βγάζουν στραβά παιδιά». Επίσης, αναφέρεται σε κάποιον πόλεμο με νικητές και ηττημένους προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο βάναυσα την προσωπικότητα όλων των μελών μας.
     Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, ως θεματοφύλακας των συμφερόντων και δικαιωμάτων των μελών της, οφείλει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπρέπειας αυτών. Η σάτιρα και η ελευθερία της έκφρασης, είναι και θα είναι σαφώς σεβαστές από όλους. Αυτές όμως είναι ανεκτές έως ένα βαθμό…."