Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Δύο σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα βρίσκονται στη πόλη

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΗ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ  2016-17 ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΡΣΕΝΙΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ   ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ  Α1.                                                                                                      
Δύο σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες  του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης  θα βρίσκονται στη πόλη μας  την ...
εβδομάδα από 26-30 Ιουνίου 2017. Οι ανωτέρω θα συμμετάσχουν  στο camp, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φίλοι Επιτραπέζιας  Αντισφαίρισης Ιωαννίνων για τα παιδιά των  αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου και αφορά  αθλητές-τριες  μέχρι 12 χρονών, με στόχο να μάθουν  περισσότερα πράγματα από του 2 καταξιωμένους προπονητές. Το camp θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συλλόγου, που βρίσκεται στο ΚΕΠΑΒΙ και την ευθύνη  θα έχουν οι δύο προσκεκλημένοι , οι οποίοι είναι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο πιγκ-πογκ. Η Χριστίνα Φίλη οκτώ (8) φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος , μαζί με τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, διετέλεσε  αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών για αρκετά χρόνια. Επίσης έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην Ευρώπη  ως κορασίδα και αγωνίσθηκε για 3 χρόνια στη Α1 της Πορτογαλίας. Σήμερα ως αθλήτρια αγωνίζεται με την  ομάδα του  Ταύρου και είναι ταυτόχρονα  προπονήτρια στις μικρές ηλικίες. Ο Αλέξης Αρσενιάδης   πρωταθλητής Ελλάδος ως παίδας και έφηβος στο ομαδικό,  ασχολήθηκε από νωρίς με τη προπονητική και έχει πετύχει η  γυναικεία ομάδα του Ταύρου να είναι πρωταγωνίστρια στην Α1 κατηγορία και φέτος (2016-17) να είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος για μια ακόμη φορά.