Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:Αν και ανακαινισμένη η πλατεία Πάργης ,είναι επικίνδυνη

Στέλνω το παρακάτω κείμενο που συνοδεύεται από μία φωτογραφία ως διαμαρτυρία για την κάκιστη εικόνα που δείχνει σήμερα η προσφάτως "ανακαινισμένη" Πλατεία Πάργης
Οφείλω να επισημάνω ότι η Πλατεία κατακλύζεται καθημερινά από πολλά παιδιά, αφού εξυπηρετεί το παιχνίδι των παιδιών σε συνδυασμό με την βόλτα των γωνιών τους στα παραπλήσια Καφέ

1. Κομμάτι σιδήρου που εξέχει στο πεζοδρόμιο, προφανώς κομμένο από κάποια παλιά κατασκευή. Τόσο ...
μεγάλο για να μην το βλέπεις, αλλά να σκαλώνουν τα παπούτσια όλων όσων περνούν..
2. Ξεχασμένη μεταλλική κολώνα από παλαιότερη κατασκευή. Υπάρχει για να "εξασκούνται" τα παιδιά με το νέο άθλημα που λέγεται Pole Dancing?..
3. Τα κάγκελα που υπήρχαν περιμετρικά στα παρτέρια αφαιρέθηκαν δίνοντας ελευθερία κίνησης στα παιδιά. Τα νέα εμπόδια λέγονται "ξεχασμένα και ποτέ χρησιμοποιούμενα υπόγεια (!!!) λάστιχα ποτίσματος για την διατήρηση του πρασίνου". Ωραιότατες παγίδες για τα αεικίνητα παιδιά..
4. Κομμάτι σιδήρου πάνω στο πεζούλι, κομμένο σαν το προηγούμενο. Επικίνδυνη παγίδα για τα παιδιά που παίζουν ανέμελα στο σημείο..
5. Ξεχασμένη υδρορροή που δεν χρησιμοποιείται πια. Πλέον υπάρχει για να "ομορφαίνει" και να εμποδίζει όσους κινούνται στο πεζοδρόμιο..
6. Πλήρης ανυπαρξία πρασίνου..

Η γενικότερη εικόνα της Πλατείας δεν είναι καθόλου καλή. Αυτή ήταν η ανάπλαση που ονειρεύονταν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της Πλατείας Πάργης πριν από δύο χρόνια?
Στο σημείο κινούνται πολλά παιδιά, οι παγίδες είναι πολλές, ας ενδιαφερθεί κάποιος από τον Δήμο...

ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Π.Β.