Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Η εξωστρέφεια το ζητούμενο για το Πνευματικό Κέντρο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών για το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2017 παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρό του Δ.Σ Κώστα Γκόγκο.
«Είναι μια περίοδος που οφείλει να χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και ελπίδα γι’ αυτό και της δώσαμε το σύνθημα: Ανοιχτοί ορίζοντες!Αποτελεί και ένα κάλεσμα για μια νέα, περισσότερο ανοιχτή ματιά.Μια ματιά που επιδιώκει να δει πέρα από τις δυσκολίες των...
καιρών, πέρα από το μουντό τοπίο της καθημερινότητας και, μαζί με την αλλαγή της εποχής, να αλλάξει και την διάθεσή μας. Να δώσει ερεθίσματα και ιδέες, να κινητοποιήσει την φαντασία, αλλά και να πυροδοτήσει όνειρα», τόνισε, μεταξύ άλλων.Όπως είπε ο κ. Γκόγκος το πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου για αυτούς τους δύο μήνες απλώνεται σε όλη την πόλη. Τόσο στους χώρους και τις αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου, όσο και σε πλατείες, δρόμους και σημαντικά σημεία της.Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο «Κάστρο των Παιδιών», που αποτελεί μια νέα δράση – πρόταση του Πνευματικού Κέντρου και γίνεται στους χώρους του Μουσείου Αργυροτεχνίας, ενώ μίλησε και για την εκδήλωση – αφιέρωμα για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα, με τίτλο «50 χρόνια ΠΑΣ Γιάννινα – η ιστορία συνεχίζεται», που σχεδιάζεται από τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον ΠΑΣ Γιάννινα.Τέλος, αναφέρθηκε στη συνέχεια του διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη για την δημιουργία του σήματος του Πνευματικού Κέντρου από τα παιδιά, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους της πόλης μας, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και σημαντικός αριθμός συμμετοχών.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ