Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ :«Ζοο» στο Θέατρο Καμπέρειο, για τρεις παραστάσεις

Το Politheatro παρουσιάζει υπό την αιγίδα του ΔΗΠEΘΕ Ιωαννίνων την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μάιου και ώρα 21.15 στο Καμπέρειο Θέατρο το έργο «Ζοο», του Έντουαρντ Άλμπυ.
 Το πρώτο θεατρικό έργο του Αμερικανού δραματουργού που τον έκανε γνωστό στο παγκόσμιο θεατρικό γίγνεσθαι επιλέγει να παρουσιάσει αυτή τη σεζόν τον Politheatro στην πόλη των Ιωαννίνων...

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος και τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Θανάσης Μιχαηλίδης και Θοδωρής Γκόγκος.
Το zoo είναι ένας διάλογος που διεξάγεται στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Πήτερ και τον Τζέρρυ. Πρόκειται για ένα έργο που αγγίζει σκληρά θέματα όπως η αποξένωση, η επικοινωνία, η μοναξιά, η έλλειψη επικοινωνίας και οι κοινωνικές ανισότητες.
Με το έργο αυτό ο Έντουαρντ Άλμπυ δραματοποιεί τις καταστάσεις της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας τονίζοντας τι από αυτά είναι καταστροφικό για την ανθρώπινη ζωή. Καταδεικνύει τις αντικρουόμενες στάσεις των δύο κύριων χαρακτήρων οι οποίοι αδυνατούν να ‘συνδεθούν’ τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων διαφορετικής τάξης, που ξεκινά από μια απλή καθημερινή συνομιλία και καταλήγει μέσα από κλιμακούμενη ένταση σε ένα δραματικό φινάλε.
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος. Βοηθός σκηνοθέτη: Σεμέλη Παπαοικονόμου. Μουσική επιμέλεια - σχεδιασμός αφίσας: Σεμέλη Παπαοικονόμου. Βοηθός παραγωγής: Χριστίνα Τσιώνη. Φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Μιχαηλίδης - Θοδωρής Γκόγκος.
Παρασκευή 12 – Σάββατο 13 – Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 9.15 μμ,| στο Καμπέρειο Θέατρο
Γενική είσοδος 10 ευρώ και 8 ευρώ για φοιτητές, μαθητές και κατόχους κάρτας ανεργίας.
Κρατήσεις θέσεων με τους εξής τρόπους: τηλ. 2651022995/6955416236 και στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων τηλ 2651025670.