Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Το 2ο All Star Game διεξάγεται αύριο στη Λιμνοπούλα

Αύριο, Σάββατο το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και οι άνθρωποί του, παίζουν μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό.Το 2ο All Star Game, από τις 17.00 ως τις 21.00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας θα είναι μια γιορτινή συνάντηση παλιών και νέων, που θα διαγωνιστούν στα τρίποντα και θα παίξουν δύο φιλικούς αγώνες για την ενίσχυση των συσσιτίων των ενοριών Περιβλέπτου και Αγίου Νικολάου, για τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για το...
Χαμόγελου του Παιδιού, και την Ιερά Μονή Δουραχάνης.Στην είσοδο του Γυμναστηρίου θα υπάρχει καλάθι συγκέντρωσης χρηματικού ποσού και χώρος για την παράδοση ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ζωσιμαία - Επίλεκτοι
Ο φιλικός αγώνας αυτός θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα αναμετρηθούν η φημισμένη ομάδα του Λυκείου της Ζωσιμαίας, που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους σχολικούς αγώνες το 1992, με μία επίλεκτη ομάδα τους Εργασιακού, η οποία απαρτίζεται από παίκτες στην ηλικία των παικτών της Ζωσιμαίας και ήταν αντίπαλοί τους ή συμπαίκτες τους σε συλλόγους εκείνη την εποχή.

Αγώνας επίδειξη
Ο αγώνας επίδειξης με τους ενεργούς και κοινοτικούς παίκτες του Εργασιακού θα ξεκινήσει στις 19:00.Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε ομάδες Διάσημων και Μαχητών… γιατί καλή είναι η δύναμη και η τεχνική στο μπάσκετ, αλλά σε αυτό το event πάνω από όλα είναι η διασκέδαση!
Προπονητές για τους Διάσημους θα είναι οι Νίκος Παπαδόπουλος και Στέφανος Ζούμπας και για τους Μαχητές οι Θωμάς Κανής και Τάκης Παππάς…

Διαγωνισμός τριπόντων
Ο διαγωνισμός τριπόντων θα γίνει σε δύο φάσεις. Η πρώτη και προκριματική φάση θα γίνει στο ημίχρονο του πρώτου ματς και η δεύτερη και τελική που θα γίνει στο ημίχρονο του 2ου ματς.Οι συμμετέχοντες είναι οι εξής: Γεωργακόπουλος (Αστυνομικοί), Παππάς (Δημοτικοί Υπάλληλοι), Τσιρώνης (ΔΣΙ-Νομικά ΕΠαγγέλματα), Γκεσούλης (Εγνατία Οδός), Ντούσκος (Εκπαιδευτικοί), Κωνσταντινίδης (Έμποροι), Ντιναλέξης (Επαγγελματίες Υγείας), Γούλας Χρ. (Εστίαση), Κουλουμπής (ΙΙΕΚ Δέλτα), Τσιούμπος (Μηχανικοί), Ζυγούρης (ΜΜΕ), Θεοχάρους (Όμιλος Νιτσιάκος), Παρθενίου (Οικονομολόγοι), Αγόρος (Πυροσβέστες), Ντρίκος (Ραδιοταξί), Τζάλλας Β. (ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο), Γκαρτζονίκας (Νέμεσις).