Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Το Ηπειρώτικο ελαιόλαδο eperion, παρουσιάστηκε στη food expo 2017

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στη food expo 2017 το ελαιόλαδο eperion (ΠΓΕ Πρέβεζα). Η παρουσίαση έγινε σε Έλληνες και ξένους chef, οι οποίοι πραγματικά εξεπλάγησαν. Πορτογάλοι και Ισπανοί chef, που μας επισκέφτηκαν, ενθουσιάστηκαν και από τη γεύση των αρωματικών μας ελαιολάδων. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Πρέβεζας απέδειξε ότι έχει τη δική του θέση στα υψηλής κατηγορίας ποιοτικά ελαιόλαδα και μπορεί να...
αποτελέσει άλλον ένα κόμβο αναγνώρισης της περιοχής μας και πηγή γαστρονομικού προορισμού. Συνεχίζουμε μέχρι το ελαιόλαδο Πρέβεζας να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Στο βίντεο που ακολουθεί η κ.Σοφία Φούκη, υπεύθυνη συντονισμού των εκθέσεων και γαστρονομίας από την Περιφέρεια Ηπείρου, μαζί με τη δημοσιογράφο του star κ. Κατερίνα Παπακωστοπούλου, παρουσιάζουν τα προϊόντα μας στους επισκέπτες της έκθεσης στο event που πραγματοποιήθηκε από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας.​